15 Eylül 2010 Çarşamba

JuVe @Sally's Spa

Ben bilerek oynuyorum bu oyunları, evrene mesaj gönderiyorum. "Pet Shop Hop" oynuyorum ki ,bir gün kendi evcil hayvan eşyaları satan dükkanımı açabileyim, "Dinner Dash" filan oynuyorum ki,bir gün kendi kafemi açabileyim diye:)

"Sally's Spa"yı da,"ooohhh" diyip rahatlamak için oynuyordum aslında.. İnsanlara spa masajı yaptıkça oyunda, ben rahata eriyordum..

Derken derken bu iş arayan JuVe, evlenene dek artık iş aramamaya karar vermişken,rahat rahat hazırlanayım şu son zamanlarda demişken,tesadüf eseri bir iş ilanı görür. Kuzguncukta gittiği kafede,sahil kenarına otururken hep,o gün içeri geçer, bir çay içerken,bir de yan masadan gazetenin ekini alır.. İnsan kaynakları ekinde iş ilanını görür, mail atar.. Nasılsa hemen ararlar..
Bu sürecin sonunda çabucak spa ürünleri içerik çevirmeni,eğitmeni,katalog düzenlemecisi olur.
                                                  

                            
Bir gün tatilimi yapıcam böyle inşallah.. -iş buldum ya,saç paraları- parmak uçlarıma masajlar, göz kapaklarıma ısınmış taşlar,ellerime minnoşlar şeklinde..

Şaka bir tarafa iş arama durumunda olan, bir sürü okul okumuş, evde depresif bir şekilde cevap bekleyen tüm okurlarıma" hayırlısıyla bir iş " diliyorum .

J.

2 yorum:

battodol dedi ki...

gözün aydın juve :) umarım herşey gönlünce olur iş hayatın boyunca

JuVeNiL dedi ki...

teşekkğrler battodol.. bakıcaz artık:) kısmet:)

Related Posts with Thumbnails