17 Şubat 2010 Çarşamba

Erkek davranışı dipnotu!

Not: Mide bulandırıcı unsurlar içeren bir yazı olabilir,bu durum okuyana göre değişir, demedi deme!


*Geçenlerde Okan Bayülgen'in programını seyrediyordum,hep fark ediyorum demek tek ben fark etmiyorum,adam programında da söylüyorsa demek göze batan bir şey bu dedim..
Bazı insanlar var -ki bunların büyük çoğunluğu erkek- bacaklarını kapatmıyorlar,açıp oturuyorlar.. Neden kapanamıyor o bacakları?Psikolojik olarak karşılığı okuduğum bir beden dili kitabına göre ,bayanın bacaklarını açarak oturması "seni beğeniyorum" manasına geliyormuş..
Erkeklerde de aynı manaya geldiğini sanmıyorum, daha çok "oturmayı bilmeyen yontulmamış insan suretiyim" manasına geliyor bence..


*Bir de erkeklerde gördüğüm yerli yabancı fark etmeksizin koltukaltı kıllarını uzatma merakı var.. 
Hele bizim ülkemizde duş bile zar zor alıyorlar insanlar;fakat özellikle Miami Ink'i seyrettiğimde gördüm ki, eli yüzü düzgün belli kalitede insanlar da koltukaltı kıllarını uzatmaktalar.. 
Bundan nasıl rahatsız olmuyorsunuz anlamıyorum;ama gel gör ki Monique kıllı bacaklarını ödül töreninde gösterince bütün erkekler demediğinizi bırakmıyorsunuz.. 


İki yüzlü olmanın manası yok, ikisi de hoş değil;ama birini eleştirirken bir de kendimize bakmakta fayda var değil mi? 
Hele ki bir-iki ay sonra sıcaklar yeniden gelecek ve benim gibi bir sürü insan toplu taşıma araçları içerisinde "mahsur" kalacağız yine.. 

Neyse.. Anlamıyorum,anlamayacağım,böyle oturanları da değiştiremeyeceğim, elimde jilet,koltukaltı spreyi dolaşsam bile adam yine aynı adam bir fark yaratamayacağım..
Sadece paylaşmak istedim,benim gibi düşünen çok kişi olduğunu biliyorum..

j.



5 yorum:

Gizem. dedi ki...

o oturma varya o oturma beni benden alıyo ne iğrenç bir görüntüdür o ya!

nilo dedi ki...

erkeklerde oturma muhabbetine koptuk burda!:D Son kısmını elimle yazıyı kapatarak okumak zorunda kaldım, kesinlikle ivrenç!

JuVeNiL dedi ki...

pamuk, gayet sakin bir insanken birden sinir küpü oluyorum böyle oturunca biri..

Nilo,o resmi koydum ki,bu şekilde dolaşmaya direnenler görsün de ,midemizi nasıl bulandırdığını anlasın,öyle dolaşmaktan vazgeçsin diye..

Prima Donna dedi ki...

aıııyyykkk o koltukaltı kılı korkunç bişey. yurtdışında baya belediye otobüsünde kızların koltukaltlarını fora görünce gözlerim yerinden çıkcaktı.. bi tek ben mi gördüm... ulan utanmıyo da.. kapayın len biri görcek alla allaa.. tiksinmiyo mu bunlar ya. öf biri beni alsın burdan diye höykürdümdü içimden. erkeği geçtim hadi. bi kızı oyle gormekten daha itici ne olabilir.

Bi ispanyol arkadaşım dini bişey demişti onun için:S sevapmış onlara göre:) hadi onlarda sevap da bizde temizlik imandan gelir be arkadaş.. belediye otobüslerinde yazsın bence lütfen kılınızı yününüzü atın çantanıza da bi deodarnt alın da gelin diye:)

geveze baykuş dedi ki...

ııığğyşşşşşşş! epilasyona döktüğüm onca para neticesinde epeyce azalıp geriye bikaç seanslık kalan cılız tüylerim dikeldi! bi de, belki 10 seneden de önce sahilde gördüğüm süper sarışının bikinisinin sağından solundan fışkıranları hatırladım, derim de büzüştü! (ama kız orijinal sarışınmış)

Related Posts with Thumbnails