15 Şubat 2010 Pazartesi

Şarap küplerine düşesin JuVe..


Efendim ben sosyaliçiciyimdir,öyle gidelim oohhh ortamlara akalım insanı değilimdir,bira içeriz,muhabbet ederiz,hatta geçenlerde arkadaşlarımla herkes rakı içerken biz bira içtiğimiz için lise çocukları diye alay etmiştik kendi kendimize..
Velhasıl,cumartesi günü sevgilimin doğumgününü kutlayalım diye arkadaşlarla bir yerlere gittik, ben küp vişne şarabını çok severim,her yerin mönüsünde olmuyor..
Vişne şarabını gören JuVe,hızlıca içtiği 3 bardak sonra bir terslik olduğunu anladı:D
İstiklal caddesinden akm'ye nasıl yürüdğümü bilmiyorum,etrafa kusacak bir yer var mı diye çok baktım bulamadım,akm otoparkında kendimi koyverdim ve bütün sevdicekler gününde evde böğürerek geçirdim..

Bütün günü yatakta kova-kolonya-mendil 3lüsüyle geçirdim.. Akşam saatlerinde kafamı tavana çevirmiş akşamlardan bir akşam dışarı çıktın başına gelene bak,ben nasıl gencim,acaba yaşlandım mı?"Nilo'ya bak,çocuğa bakıyo,her haftasonu birşeylerin peşinde koşuyo,sırf çocuk bile yeter,zıpkın gibi duruyo,yok yok içime yaşlı kaçtı kesin" diye ,derken Nilo beni aradı, "napıyosunuz kadıköyde misiniz ,görüşelim diye"..Sesleri o kadar canlı geliyordu ki,şarap küpüne düştüm Nilo ben evde böğürerek yarıyorum derken, "yaşlı ayol bunlar" diye de takıldı bana.. Valla haklısın Niloş..

Sevgilim önemsemiyoruz böyle günleri;ama sevgililer gününde ayrı düştük..
Seni çok seviyorum,böğürtülerin arasında gelen çiçekler için,daha da güzeli çok özel notun için teşekkür ederim..
İyi ki varsın,iyi ki sevgilimsin..

Ayyaş J.

3 yorum:

nilo dedi ki...

Kuzu yavaş git sen bir daha ki sefer emi:D olur böyle arada ama ayrı gayrı olsanızda gönüller bir bu yeter:D Deli kalabalıktı Kadıköy, bunaldık resmen kendimizi eve zor attık. Öptüm sizi, bir daha ki sefere artık;)

Unknown dedi ki...

Hahah juve bende öyleyim bazen iki bardak şarap bile beni hemen çarpıyor eskiden böyle değildim şimdi bir gün içip 3 gün yatıyorum :D Erken yaşlandık azizim erken :)))

JuVeNiL dedi ki...

nilo'dan gelen tam bir annekuş yorumu.öpüyorum seni:)

mia.. miiaaa:D hiç sorma.. herkesin alay etmesi 3 gündür bunalttı bir de.. Eline şarap alan odama gelip "1 kadeh koyim mi" diyor.. aaa yeter be:D

Related Posts with Thumbnails