16 Şubat 2011 Çarşamba

JuVe'den küçük notlar..



Header'ımı değiştirmek istiyorum.. 

Blogumda paylaşmak için not aldığım şeyleri bir bir yazmak istiyorum.. 
Hatta temayla biraz oynamak istiyorum.. 
Photoshop öğrenmek istiyorum biraz.. 
Bir kitap var elimde, resmen "aylardır" elimde sürünüyor, pis bir huyum var, bir kitabı bitirmeden diğerine geçemiyorum, tuğla kadar bu kitabı (kitabın adı:sürü) bitirmek istiyorum.. 
Sonra tabii ki diğer kitaplarıma geçmek istiyorum.. 
Düzenli spor yapabilmek istiyorum.. 
Bunlar için zamanı daha verimli nasıl kullanırım da, eve gidip yemekten hemen sonra uyumam, bunu öğrenmek istiyorum.. 

J.

4 yorum:

mefisto dedi ki...

kitabın sürünmesi zamansızlıktandır kesin. sürü tuğla gibidir ama iyi kitaptır gerçekten. insan bilimle ve henüz bilmediğimiz yüksek zekalı türlerle ilgiliyse hele, akar gider sayfalar. biraz zaman ayırıp bitir derim ben :)

JuVeNiL dedi ki...

bir biyolog olarak, "sürü"yü ayrı bir keyifle okuyorum.. ama ara verdiğimde, isimlerin almanca olması, hikayenin bir kaç koldan anlatılması dolayısıyla, kim kimdir unutuyorum ve dur bakim diye baş taraflara dönüyorum pıtır pıtır sayfaları çevirerek.. çok beğenmesem fırlatıp atıcam kitabı.. inat ettim.. bitiricem:D

biberli dedi ki...

şimdi sen yeni evlisin ya, galiba yeni evlilerde oluyor böle şeyler. yani eve gidip erkenden uyumak gibi şeyler..sanırım bi rahatlık çöküyor...kendine biraz izin ver, toparlarsın, hiç enşeye mahal vermene gerek taze gelin :)

"..istiyorum" vs gibi cümlelerin sonu yok ahrekete geçmedikçe...ama sen önce bi gönlünce uyu, sonra istediklerin için birdenbire acaip bi enerji ile harekete geçicen..bak biberli demiti dersin
;)

öperim fıstık! :)

JuVeNiL dedi ki...

dediğinde haklı olabilirsin biberli, eskiden eve gittiğimde, yemek hazır olurdu, ufak tefek şeylerle uğraşırdım, bir de büyük temizliğe yardım ederdim, bunlar dışında eve gelince ister kitap okurdum, ister tv seyrederdim, ister internette vakit geçirirdim.. Şimdi eve girince görev insanı oluyorum, yemekleri hazırla, çamaşırları koy, mutfağı topla, çamaşırları as ve... juve biter.. alışcam alışcam..

Related Posts with Thumbnails