16 Temmuz 2010 Cuma

JuVe Olay Yeri: "Cop Out" ve "Valentine's Day"


Sabun köpüğü filmlere ihtiyacım var biraz, bu sıcakta zaten daha fazlasını kafam almıyor. Böyle polis,aksiyon,komedi filmlerini çok severim. Bad Boys 2 yi kaç kere seyretmişimdir,bilmiyorum, katıla katıla da gülmüşümdür. "Cop out" 'u da aynı hislerle seyrettim, Bruce Willis referansı da cabasıydı üstelik..
Toplam olarak filmde yüzümü hafif bir tebessüm yayılmasını sağlayan 1 dakikalık bölüm dışında hiç bir şey yoktu.
Aksiyon,komedi,eğlence.. Hiç biri yok filmde.. Imdb 5,8 wermiş ben kendisine 2 veriyor bu filmi es geçmenizi gönül rahatlığıyla söylüyorum..


Bu filmi -Valentine's Day- seyretmekle ilgili yakın arkadaşlarımdan biriyle konuşmuştum;"aman aman J. hiç gerek yok,tamamen zaman kaybı,o kadar aktörü,aktristi toplamışlar; öyle olunca senariste para kalmamış" buyurdu. Sonra başka bir arkadaşım çok güzel dedi. 
Duruyordu film,dur bir bakayım dedim,çok kötü giderse, seyretmeyiz olur,biter..
Jessica Alba, Jessica Biel,Jennifer Garner -ki çok severim kendisini- , Julia Roberts,Jamiee Fox, Ashton Kutcher,Quenn Latifah oyunculardan sadece bir kaçı.. 
Film neye dair diye sorarsanız, bir sevgililer gününde geçen bir sürü hikaye var.. 
Küçük bir çocuğun hikayesi,yeni çıkan ,birbirini tanıma aşamasında olan bir çiftin hikayesi, uzun yılları geride bırakan bir çiftin hikayesi, terkedilenin, yalnızların,sevgililer gününden nefret edenlerin hikayesi. Korkmayın öyle sap gibi birbiriyle alakasız kişiler değil, aslında hikayelerin hepsi birbiriyle kesişiyor.


Filmi hayatın anlamını bulmak için seyrederseniz,boşuna seyretmeyin; ama şu diyalog için bile seyredilir film:
-sen nasıl karınla bu kadar iyi anlaşıyorsun?
-çok kolay,en yakın arkadaşımla evliyim!


Dediğim gibi filmden büyük bir beklentiniz olmazsa, şöyle mısırımı alayım,meyvamı alayım,ayaklarımı uzatayım,kafamı dinleyeyim diyorsanız,seyredilecek bir film. Imdb 5,7 ,JuVe 6-6,5 verir bu filme..

İyi seyirler.

J.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails