29 Aralık 2009 Salı

Allah salakları korur-2-

Sevgili blog okuyucuları,çok güzel yazılar yazacağım;ama sınavlar filan,stres doluyum,o yüzden birkaç yazıdır,öyle hava cıva şeyler yazıyorum,biraz idare edin.

Geçenlerde yazmıştım ya" Allah salakları korur" diye..Geveze baykuş çok gülmüş,ben de dün haberleri seyrederken "aa bak bu salaklığı da yapmıştım,dur bloga ek yapim" dedim içimden..

Şile fenerini bilir misiniz?dur yardımcı olayım ben bir resimle..


Daha önce yazımda da  bahsetmiştim,bodruma tatile gitmiştik aynı kız arkadaşımla beraber,doğa yürüyüşü içeren,isteyenin doğa yürüyüşlerine katılmadan etrafta takılabileceği gibi programlanan şile-ağva gezisine katıldık..
Ağva'yı filan gezdik,bir de o zamanlar "bir istanbul masalı" dizisinin dönemiydi,şile-ağva tur patlaması olmuştu..
İlk önce Ağva'da  gelin kayaları mıydı neydi,bir yerlerde yürüyüş yaptık, hiç bir dağcılık eğitimimiz filan yok,hatta üstümüzde kot filan var,"belli bir yeri yürümek zorundaymışız,otobüs orda bekleyecekmiş.." 
İple kendimi bir yere sabitleme durumu filan yok, öyle gidiyoruz, bir ara aşağıya bakmadan gidiyorum,ağaçların köklerine yapıştım tutunacak yer olmadığından öyle bir gidiş..
 Çok şükür, geldik otobüslerin bulunduğu yere..
Otobüsle Şileye gidiyoruz.. Daha önce Şile'ye çok gitmiştim,o yüzden ot ot oturmaktansa yürüyelim bari dedim, şu yukarıda gördüğünüz yerin sahil kısmına iniliyordu bir "yürüyüş yolundan",ben aynı yürüyüş yolundan yukarı çıkarız herhalde diye indim..
Meğer öyle değilmiş yukarı çıkış,aşağıdan yukarı fenere dimdik çıktık.. İşte salaklık,herkes gidiyo koyun gibi, sen ne gidiyosun? aşağıya bakıyorum , burdan aşağı düşsem parça parça olurum,hadi kendim çıktım,karınca gibi dizilmişiz,halat yok birşey yok,önümde çıkan düşse ,kendimi tutmam ne ifade edecek?

Dün sabah haberlerde,itfaiye erlerinin orda kurtarma çalışması yapmak için,dağcı eğitimi aldığını gördüm..
Sonra kendi kendime  "vah salak juvee,ah salak juveeee" dedim,başkası yapsa demediğini bırakmazsın, aferin sana dedim..
öyle dedim..

J.

5 yorum:

nilo dedi ki...

ne işin var orda! y. nerdeydi?

JuVeNiL dedi ki...

o kadar eski bir hikaye ki nilom, y filan yoktu daha meydanda:D ama dersen ki ne işin var,doğa sporları -başlangıç seviyesinde :)-

nilo dedi ki...

Sen başlama doğa sporları falan. Neyse artık y. varda kollar seni;)

geveze baykuş dedi ki...

ay yok, ben benimkini yazamam. sende bi şey yokmuş ki juvecim.

JuVeNiL dedi ki...

baykuş anlat yaa.. anlatmazsak neden yazıyoruz ki bu yazıları:)
hem en son bombamı yazmadım.. yılbaşında ewde bütün kapılar açık yattık:D süperdi..anne baba refleksi bu şekerim,anladım.. kapıları,ocakları,pencereleri kontrol etmeden yatmaz annem asla:D ben de ev sahibine güvenerek bir güzel uyumuşum.. sabah partinin diğer kalan grubu diğer evden gelip ,üst kata elini kolunu sallaya sallaya çıkınca,aaa kapılar açık mı uyuumuşuuuz olduk:D koruyo anam koruyo:D

Related Posts with Thumbnails