22 Ağustos 2010 Pazar

"The Expendables"


Filmde kim yok ki, o kadrodan gidiyorsunuz zaten, Rocky ile,Rambo ile 80'lerin 90 ların genç ve çocuklarının kalbinde ayrı bir yere sahip Sylvester Stallone, canım ciğerim -ne kadar crank 2 yi beğenmesem de- Jason Stathom, ucundan biraz Bruce Willis, Arnold Schawarzanegger, sesini filmlerde çok az duyduğumuzdan sesini bu kadar çok ilk defa duyduğumdan şaşırdığım Jet Li, Rocky'nin Ivan Dragonu Dolph Lundgren ve daha neler neler:) 

Filmi izlerken hani şu A takımı'nı,Rocky'yi seyrettiğiniz zamanların hissiyatı oluyor üstünüzde, bir de "Call of Duty","Commandos","Rainbow Six" gibi oyunlar oynarken, birini öldürdüğünüzde, orda savaştığınızda,düşmanlar kafasını çıkarıp hakladığınızda "noooldu çıkardın mı ordan kafanı iyice" hırsı ile seyredip,orda olan savaştan zevk alıp,deşarj olarak çıkıyorsunuz filmden. 

Olay ne diye sorarsanız, aslında bir olay yok, adamlar kiralık savaş timi ,öldürmeye yer arıyorlar:) Onlar öldürdükçe,espri yaptıkça siz gülüp,eğlenip rahatlıyorsunuz.. 
Bazı espriler süperdi,bazı çeviriler berbat.
-Bu arada ben sinemada hep Capitol'ü tercih ediyorum, o en öndeki yatan koltuklar süper yahu:)Ayağınızın altında da puf.. Değmeyin keyfime.. -

Sylvester amca çok yaşlanmış,üzüldüm.. 
Ama o Jason yok mu o Jason... 


Aldı götürdü filmi,sırf onun için bile seyredilir film.. Motorlar,dövüşler,dövmeler.. Çıkarken Dezinho ile bir motor alırız,yapıştırırız üstüne de "the expendables" diye geyiğimizi de yaparak, bence üstüne 2,3,4.. çekilir, biz de gideriz diyerekten ayrıldık filmden.. -çekilcekmiş hakikaten..- 

"You look nervous!" :)

J.




Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails