9 Ağustos 2010 Pazartesi

"Dostlarımız için"


Tuna Arman'dan Oturma Eylemi!




1 ay kadar önce görmüştüm,görmeye dayanamamıştım, hamile bir köpek vahşice öldürülmüştü. Şurdan haberin ayrıntılarına ulaşabilirsiniz.
Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki, video da göreceğiniz üzere hayvanlara tecavüz eden, çocuk pornosundan hoşlanan "insan" sıfatlı canlılarla biraradayız.
Yaptıkları suçun cezası yok, "hayvanlar" "nesne" sayılıyormuş hukuken ve kabahatmiş sadece yapılanlar.
Sanatçı Tuna Arman 15 Ağustos-4 Ekim arası, olanlara dur demek için, kabahatin suç sayılması için her gün 3 saat Taksim'de olanları anlatacak, ne yapabilirsem ben de bir şeyler yapmaya çalışacağım.
Siz de "dur" deyin,paylaşın,görmezden gelmek yerine harekete geçin!
Unutmayın, bütün seri katiller,büyük suçlular , yapabileceklerini önce gücü yetebilecekleri hayvanlara ve küçük çocuklara uygularlar,sonra sıra size gelir.


Bu vahşete "Hayır!" demek için "dostlarımız için" internet sitesin girip kendinizden başlayarak,imza kampanyasına katılınız,formu çoğaltınız,etrafınızdakilerden de imza toplayınız!


J.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

juve haklısın bu konuda.Ben de hiçbir hayvana kötü davranılmasını istemem ve bunu tasvip etmem.Ama bu ülkede insan hayatına bile gerekli özen gösterilmiyor.Hal böyleyken hayvanlara şefkatli davranılmasını nasıl bekleyebilirsinki.

Related Posts with Thumbnails