3 Eylül 2009 Perşembe

Açık ayakkabılar ve JuVe


Efendim benim ayaklar , ayak değil toynak adeta 40-41 numara giyiyorum, zaten ayakkabıyı zor beğenebilen biriyim, beğendiğimde de ayağıma göresi olma olasılığı düşüyor;ama şöyle güzel bir şey var indirim zamanı koşturmadan gidip alabiliyorum:) ; çünkü bana göresi kimseye olmuyor..

Ayaklarımı da çok kontrol edemiyorum,oraya buraya çarparım sık sık, açık ayakkabı İstanbul'da pek giymem;çünkü haarrrşş diye gelip benim ayağıma basarlar her zaman ve çok sinir olurum.

Açık çok güzel ayakkabılar giyen hanımlara sesleneceğim ben, lütfen!bak lütfen diyorum rica ediyorum, pedikür yaptırmasanız bile bir törpüleyin anacım o ayaklarınızı, bir de hiç olmadı çok açık tonlarda bir oje birşey sürün, sanki az önce halı yıkamış ya da tarla sürmüş de ayakkabının içine atıvermiş gibi durmasın o ayaklar.. Bir de süslü,püslü ayakkabılar giyiyorsunuz,taşlı,allı pullu.. Eneeem ayağa bir bakıyorsun,tarladan çıkmış abla az önce..
Lütfen diyorum,başka da birşey demiyorum..
Sevgiler,
J.

5 yorum:

Adilyus dedi ki...

cebime bi tırnak makası ya da törpü koyup mu dolaşsam ne :) işe yarar mı acaba, yoksa kafaya çantayı yermiyiz :))

JuVeNiL dedi ki...

canım sen mimlenmişsin zaten,hiç bulaşma,kapa gözünü devam et:)

nilo dedi ki...

hahaha çoook güldüm be Juve:D

mademoiselle dedi ki...

ayaklarımın küçük olmasının bi faydasını görmedim şimdiye kadar:)

JuVeNiL dedi ki...

nilo , yalan mı ama:D

zardan,ayaklar küçükse ne güzel pıt diye buluyosun ayağına göre ayakkabıyı ,ben çoğu zaman spor ayakkabılarımı unisex ya da erkek reyonundan alıyorum:(

Related Posts with Thumbnails