19 Eylül 2009 Cumartesi

Dipnot!


*Şimdi ilk dipnotum şöyle, günlerdir sevgilimin taşınması,çok yakın tanıdıklarımızın taşınması sebebi ile temizlik kovası ve bezler arkadaşım oldu zaten, kolileri saymıyorum bile ..
Sonunda sıra bizim eve geldi, bayram arifesi olması da cabası..Bugün tükendim artık..
Hele ki evde temizlik yapmaktan,yemek yapmaktan usanmış bir anne, hiç bir şekilde temizlik yapmaya yardım etmeyen (kendi odası dahil) bir abi ve ben karışmam babası varsa biraz zor oluyor bu iş .. Ve evde anne "dur! atma birşeye lazım olur"(hiç bir zaman hiç birşeye lazım olmayacak bir ıvız zıvır) diyorsa, o evde temizlik yapmak gitgide güçleşiyor ve her temizlikten sonra "çok şükür bu seferde bitti " deniyor..

*bugün ekşi sözlükte sabah saatlerinde bir başlık gördüm;ama hemen tarlamı kontrol edip(farmvilleee) işe başlamam gerektiği için içeriğini okuyamadım.. başlık şöyleydi "en çok küfür edilen eşyalar":D
ben kendi kendime düşündüm, en çok küfür ettiğim eşya televizyon kumandası.. genelde yeri bellidir ;ama bazen abuk subuk bir yere bırakabiliyorum.. Annemin ki gözlük:D o gözlük her gün en az 2-3 kere kaybolur, hepberaber aranır.. Abimin ki ..hım... her bişeyi diycem,olmıycak.. Genelde cep telefonu:) ve cüzdan ve güneş gözlüğü ve.. devamı gelir sonsuza kadar..
Babam herşeyi aldığı yere koyduğu için onun öyle bir derdi yok genelde aradığını bulur...

İşte bir temizlik günü daha sona erdi,darısı halen uğraşanların başına..
Sevgilerle,J.

1 yorum:

nilo dedi ki...

Hamarat kuzu, kolay gele:D Bitti ama bak:D

Related Posts with Thumbnails