7 Eylül 2009 Pazartesi

House..


Bu başlığı kaçıncı görüşünüz bilmiyorum;ama kendisi nasıl vicodin bağımlısıyla ben de house bağımlısıyım.. Yeni promolar da, artık yetmiyor; ama idare edin işte, az kaldı canlarım.. 21 eylül pazartesi başlayacak;ama bizim seyretmemiz sanıyorum en iyi ihtimalle perşembe-cumayı bulur.. napalım artık,house u seven torrentine katlanır.. ve umarım bu sonbahar house'la "son"baharımız değildir..
Sevgiler..J.


5 yorum:

nilo dedi ki...

Yupppiiiii:D bu oğlan sağolsun vakit o kadar çabuk geçiyor ki:D

JuVeNiL dedi ki...

insanı öyle özendiriyosun ki nilo evlenip hemen çocuk yapmak istiyorum bazen senin yüzünden, geçen gün dolmuşta bu rugratları bir arada gördükten sonraki gün, "ya keşke ben de orda olsaydım kendi cücemle, ben doğurana kadar büyücek bunlar 1 diye düşünüyordum, sonra "dur dur 2. ye yetişirim belki" diye düşünceler içinde buldum kendimi.. çalıcam cücenizi görceksiniz:)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

step 1:kendimi çok cahil hissettim
step 2:bir de kendimi herşeyden haberi var sanarım...
step 3:sorsam acep house dizi midir?
step 4:en iyisi nette araştırmak;)

JuVeNiL dedi ki...

house bir dizi, hem de çok güzel bir dizi prettycool:) ben de senin gibi herşeyden haberim var sanırım, bilmediğim bir şey olursa hemen google larım , araştırırım ;ama senin gibi soramam da:D:D sormam için delirmem lazım..
bence seyret .. ben bir solukta seyrettim bütün sezonlarını..
eksisozlukte ufak bir tur yap;)

nilo dedi ki...

Canım benim, gerçekten bambaşka bir duyguuu:D Siz bir evlenin önce bir ev kurun gerisi gelir be güzelim, ikinciye artık:D

Related Posts with Thumbnails