27 Eylül 2009 Pazar

JuVe OIay Yeri: "bir ehliyetim eksikti"


*Evet,bir bu eksikti:) Bu yaşıma geldim, babam artık yaş geçtiğinden, abim de yılın 3/4 ünü yurt dışında geçirdiğinden arabamız yok.. O yüzden şimdiye dek  "gideyim amaaan koşayım,hemen ehliyetim olsun" duygusuna kapılmadım 18e geldiğimde dahil.. Fakat şimdi iş ilanlarına baktığımızda,özellikle ilaç departmanlarında ilaç tanıtımı yapmasanız da hep bir ehliyet olayı gelip çatıyor..
Bir de bu senelerdir çıkacak uyum yasası olayı kızıştı, gittim yazıldım ehliyet kursuna,29 ekimde sınavım var,bakalım kısmet..
Bugün ilk direksiyon dersimi sevgilim verdi,eski salı pazarının otopark olarak kullanılan,genelde de sürücü kurslarının kullandığı bölümde bir kaç tur attırdı,dediğine göre fena değilmişim.
çok dikkat edecek şey var ya:) basınca gidiyosun da,en çok korktuğum çocuklar ve hayvanlar..
Neyse , alalım da bitsin şunu da.Yaş kaç oldu daha ehliyet yok:)
Genelde de bir kanı var ya şimdi, kadınlar kötü araba kullanır diye,öyle bir şey yok,mal araba kullanan erkek sayısı çok daha fazla,onları da saymak lazım;ama gözardı edemem, makyaj tazeleyen,abuk subuk işler yapan kadınlar da var;bunu kadın-erkek olayına dönüştürmenin manası yok diyorum sadece.. Tabii şu da var refleks olarak ve güç sahibi olduklarından bir erkeğin direksiyona hakimiyeti tabii bir kadınla eş değer değil.. Bu da fiziksel bir şey,biz napabiliriz:)

*Bu arada hep bahsediyorum ya,sevgilim taşındı falan filan diye..Herkes taşındı galiba.. Napıyosunuz hepiniz alışveriş merkezlerinde? Bauhaus da bile millet tıklım tıkış,hepiniz mi inşaatçısınız?Bir dolap bakıcaz, herkes elinde sepet ikea,koçtaş,bauhaus alışverişte.. Hayır üşenmiyorsunuz bir de,bir makas 250 kişi almak için sırada bekliyorsunuz,alma makası çok mu acil o makas, sonra al..

J.

5 yorum:

Leah dedi ki...

Kriz mriz var diyolar da yalan yahu herkesin elinde poşet var öbek öbek. :)

nilo dedi ki...

Canım umarım sınavını verirsin, alıştıktan sonra çok kolay, bisiklete binmek gibi. Ama direksiyon olayına katılmıyorum, direksiyon hidrolik olduğu sürece kamyon bile kullanırım evel Allah! Ha bide reflekse gelince sölemesi ayıp zaten iyiydim Deniz den sonra tam oldum:D

Gidi Kuzgun Güdük Fare dedi ki...

Aaa makas nerde ucuzmuşşşş???Lazım değil ama ucuzzsa alayım ben de bi tane :D :D

Stil Direktoru dedi ki...

Hadi bakalım şimdiden 29 Ekimde başarılar o zaman :)

JuVeNiL dedi ki...

leah, kriz var kesin;ama millet 1 liralık 2 liralık bir şey gördü mü yapışıyor nedense.. kuru kalabalık..
nilom, eskiden beri araba kullanmayı çok sevdiğini biliyorum, umarım ben de iyi bir şoför olurum, şuna da eminim denizden sonra arabanı kullanışın değişmiştir:)
gidi kuzgun güdük fare, ikea canım ikeaa.. evimizin her bişeyi, koş koş:)
stil direktörü, çok teşekkürler:) umarım alırım,kazasız belasız kullanırım artık..

Related Posts with Thumbnails