17 Eylül 2009 Perşembe

JuVe Olay Yeri: "Will Smith"








Şaşırdınız değil mi, will smith dediğiniz ortalama filmlerin ortalama oyuncusudur.. Benim için kendimi iyi hissetme tabiri filmlerin baş oyuncusudur.. Bad Boys 2'yi kaç kere seyrettiğimi bilmiyorum, her defasında gülünür mü,her defasında "oha yaahu ne biçim çekmişler filmi" denir mi, denir.
Bence kendini sadece ortalama komedi- aksiyon filmi tarzının dışında da bir şeyler yapabileceğini göstermek için "the pursuit of happyness" la kendine yepyeni bir pencere açtı,diğerlerinden çok farklı bir filmle çıktı karşımıza, azmin,yapmak istediklerinizi yapmanın yaşı olmadığının ve en kötü durumda bile umudunuzu kaybetmemeniz gerektiğinin filmini yaptı..
Bence ondan çok daha güzelini sonraya sakladı ve "seven pounds" la karşımıza çıktı..
Seyrettiğim en değişik,etkileyici filmlerden biri,şunu açık söyliyeyim geniş bir zamanda seyredin filmi,aman bu ne demeyin ve müthiş finaline kadar bekleyin,herkes için olmayan bir film, bir aksiyon beklemeyin,film tamamen anlam yüklü.. bunun dışında ne söylesem film hakkında ipucu vereceğim için ,alın ve seyredin diyebiliyorum..
Hancock, gül,izle filmidir bana göre, I legend, dünyada bilimin nereye doğru gittiğini biraz fantastik olarak etik kısmının irdelendiği, dünyanın sonu geldiğinde tek başına kalmış adamı seyerettiğimiz bir film.I,Robot da keza dünyayı robotlar yönetmeye başlıyor ve en sonunda insanlarla robotlar arasında düşmanlık başlıyor..
Veee benim favorilerimden biri, "Hitch".. King of Queens dizisini sevenlerin orda ki başrol oyuncusu Kevin James'in ve Eva Mendes'in başrolleri paylaştığı filmde, ilişkilerde başarısız olanlara neyi yanlış yaptıklarını anlatarak,doğru yolu göstererek sıfırdan bir aşık yaratan aşk doktoru, kendi söküğünü nasıl dikemiyor onu görüyoruz:) Bence çok keyifli bir film ve bu filmde aklımda kalan söz "hayat nefes aldığımız anların toplamından degil, nefesimizi kesen anların toplamından oluşur"





Tabi bu kadar değil,belki onu o yapan film abime göre olduğu gibi çoğunuza göre "independence day" ya da wild wild west'tir size göre, belki de "men in black" serisinin ayrı bir yeri vardır gönlünüzde.. Bilemem:D ben benim en sevdiklerimi yazdım.. Farkındaysanız fantastik tarafı var genelde öykülerinin ,dediğim gibi son iki filmi haricinde..


Ve Will Smith'in bilmediğiniz bir yönü, kendisi bence üniversitelerin kralı olan MIT den burs alıyor;ama hiç o taraklarda bezi olmadığı için bursu geri çeviriyor..2.evliliğini halen mutlu mesut devam ettiriyor ve bildiğim kadarıyla 3 çocuk babası.. emin değilim:)






İyi seyirler.. Sevgilerimle..




J.








1 yorum:

Adsız dedi ki...

o ağladığında bende ağlıyorum . . oynadığı karakterlerde duygusallığı sapına kadar veren hayran olunası adam benim için,gerçi her rolün hakkını verir..

Related Posts with Thumbnails