23 Eylül 2009 Çarşamba

What is your problem dude?

Evet,eveeeeeett!! ben de sizin gibi aynı şeyden şikayetçiyim,tonla para ödediğim ttnet nedense açmıyor blogumu, ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum ne yorumlara izin verebiliyorum.. Delirtti beni iyice.. Aldığım tüyolarla dns ayarları ile oynuyorum,biraz iyi geliyor sonra cart gene yok..

zaten nedense 3 gündür hafif baş dönmesi, baş dönünce mide bulanmazsa olur mu hemen ardından mide bulanması sonra aniden kesiliyor.. sonra aniden bastırıyor.. üşüttüm herhalde.. bunu yazıyorum; ama hiç akıllanma yok ayaklar cıbıl ve de donuk şu anda..

Okul açıldı, okula gidiyoruz git gel 2.5 saat sadece, okulda ders yok ya da merhaba diyip gidiyorlar..E deseniz derslere haftaya başlayacaz diye biz de gelmesek?
Bu arada 3-5 üniversite (benim istanbul üniversitesi dahil) mezun olmadan önce fen-edebiyat fakültesinde okuyanlara pedagojik formasyon derslerini verecekmiş,karar çıkmış.. Devamını öğrenirsem haber veririm ilgilenen varsa..

Hee bu aralar bloguna insanlar pek yazamıyor, kış uykusuna mı yattınız yoksa benimle aynı dertten mi muzdaripsiniz onu da anlamıyorum,hadi bayram tatiliydi diyelim.. Nerdesiniz ayol?

Juve..

1 yorum:

nilo dedi ki...

Aaa öyle mi Juva ya, bu saatten sonra nasıl olur bilmiyorum ama şu formasyondan haberdar etsene. Bu arada Nilo burda;)

Related Posts with Thumbnails