10 Ocak 2010 Pazar

Dipnot

*Seyirci,okuyucu,takipçi... 100 kişi oldunuz:) Beni mutlu ettiniz.
Hayır ilk başlarda yüzyüze tanıdığım, bildiğim 3-4 kişi aramızda oturuyor gibi geliyorken,
şimdi o tanıdığım 3-4 kişi ve hiç tanımadıklarım var:) Tanıyıp çok güzel arkadaş olduklarım var..
Değişik bir olay söliyeyim size,takıntı diyebiliriz bir çeşit, ben merak ediyorum kim beni takip ediyor,hepinizle tek tek konuşmak istiyorum:D deli miyim neyim.. Şu blogumun alt kısmında dünyanın neresinden takip edildiğimi söyleyen bir eklenti var ya, o kadar merak ediyorum ki,
dublin'den dünyanın bir ucundan giren var,
çatlıyorum acaba kimdir diye?
Beni takip eden,okuyan herkese çok teşekkürler..

*Haftasonu notları biraz da benden size.
Uzun zamandır sınavlarım var,senelerdir insan yüzü görmüyor gibiyim sevgili blog sakinleri, bugün Yahşi Batı'ya ya da yer bulursak "avatara" a gitmek üzere sinemaya gittik,yer var en önden;ama sevgilimle yanyana bile oturamıyoruz.Hadi boşverelim dedik,alışveriş merkezlerinde dolaşmaktan nefret ediyorum;bugün Palladium'a bu ikinci gidişimdi çok beğendim,oldukça nezih, bir de gezmesi ferah..
bu arada blogumda işte şöyle indirim var böyle olmuş tarzı şeyler pek yazmıyorum ;ama bu bir tavsiye kısmı olacak. Ben mavi jeans kotlarını çok beğeniyorum,oldukça yumuşak kotları, hatır hatır değil; fakat artık fiyatlar da abarttıkça abarttı,bugün gezerken pull and bear'da indirimlere baktım, aynı kalitede yumu yumu kotlar 30-40 liraydı, tek ki gereğinden fazla düşük belliydi, gidip görün derim onun dışında da indirimler almış başını gitmiş..Dedim ya , sınavlardan değil indirim,insan yüzünü gördüğüm yok, belki çoktan o indirime gidip önceden en güzellerini silip süpüren takımdansınızdır:)

*Bazı insanlar var,böyle önemli yerlere gelmiş insanlar, neye göre önemli derseniz orası biraz soru işareti, kitap okumamakla övünüyorlar..
Ben şu aralar çok kitap okuyamıyorum,biraz menopoz teyzelik var üstümde, afacanlar basıyor,bazen bir diziyi bile 2 kere oturup seyrediyorum yarım yarım ve geçenlerde bir yazımda bahsetmiştim evdeki kitapların yüzüne bakamıyorum utancımdan,başım eğik geçiyorum..
İşte bahsettiğim bu bazı insanlar, hem övünüyorlar bir de bir şekilde bir yerlere gelebildikleri için kitap okuyor olmaktan, "bunlar boş işler" demeye getiriyorlar..
Hiç kimseye karşı bir sorumluluğum yok buraya yazı yazarken;ama girip bir genç arkadaşım okuyorsa,belki kendine hayata açılacak yeni bir pencere olarak görür,iyi kötü bir yerden başlar ve okur diye ümit ediyorum..
Nilo'ya baktım bugün bir sürü kitap yazısı yazmış,ahh dedim, çocuk bakıyo,çalışıyo,ev işi..  ahh juve ah dedim,bırak bu menopoz teyze ayaklarını,git başla çabuk yarım ve boynu bükük bıraktığın tüm kitapları...

*o değil de her sınav zamanından sonra odam bir savaş alanı oluyor..
Şu anda odamda bir insan yaşadığına inanmak zor,her yerde bir şeyler..
Yarın temizlik var :( ühühüü:(
Görüşürüs blog:)

J.

6 yorum:

İLug@ dedi ki...

daha nice "yüzlere" sevgili JuveM..mıcmıc=)

JuVeNiL dedi ki...

yeşil gözlü,kıvır saçlı minik iluga:) stresli sınav haftalarından sonra yine birbirimize gülebilmek çok güzel değil mi:) 1 hafta daha sürse kesin sinirden birbirimizi öldürürüz:D love u girl:D

beetlejuice dedi ki...

Bi senin için bi kendim için kocaman bir OOOOOOHHHHHHH. Lanet okul, pis sınavlar, gıcık hocalar! İçimdekileri boşaltayım sonra da keyfime bakayım:)
Juvem juvem, ben de kitaplara bir müddet ara verdim. Bir müddet dediğim de 2 gecedir okumuyorum:P Hep aynı tarza kaydığımı, asmalı, kesmeli ,deşmeli şeyler okuduğumu farkettim. Biraz farklı konulara kaymakta fayda var. Senden eski okudukların da olsa güzel kitap yorumları bekliyorum;)
Sınavlarımızın bitişini de yanacığından iki öpücükle kutluyorum. Oh la laaa:) Nice 100ler juveeeem:)

JuVeNiL dedi ki...

canım çillim :D en kısa zamanda "asmalı,kesmeli" olmayanlardan tavsiyeler yaparım:D sınavlar bitti ya, bittiğine bile inanamadım bittikten sonra 5-6 saat.. blogu,friendfeed i filan çok özlemişim..doya doya okuyorum,yazıyorum:D

JuVeNiL dedi ki...

bu arada 100 oldu diye yazı yazdım, 1 tane firari oldu:D nazar boncuu artık:D

sürüden ayrılan koyun dedi ki...

firar edenler ikiye çıkmış :)

Related Posts with Thumbnails