27 Ocak 2010 Çarşamba

Memeler baş kaldırmış!



 Şimdi biliyorum ki bu başlıktan sonra yine misafir patlaması olacak..Konunun pornografik hiç bir yanı yok açıklamasını baştan yapayım da,geçen sefer genç kızlıkları alınmış küçük kadınlar yazısında iki tane açık seçik resim koydum,blog nolduğunu şaşırdı, sonradan beklentiler karşısında hayal kırıklığı olmasın..



Efendim,bugün yemekteyiz programını seyrediyordum, hanımlardan biri göğüs dekolteli bir kıyafet giymiş, memelerini içine sokamadı o kıyafetin,çekeleye çekeleye bir hal oldu.
-bu arada kısa bir not,meme organına göğüs diyenler var,bunu kibarlık olsun diye yapıyorlar sanırım,göğüs bir bölgenin adıdır, meme organın adıdır, karın ve mide gibi-


Hayır madem çekeleyeceksin giyme ya da giydin çekeleme.. Bu kıyafet senin,emanet değil ya ,düşecek gibiyse sana olmuyordur zaten!



Bir kaç ay önce facebooktan evlenen bir arkadaşımın resmine bakıyordum, gelinliğinin kenarları o kadar kötü olmuş ki, ben görünce kalbim sıkıştı..
Ama bu hata onlardan kaynaklanmıyor,
en yakın arkadaşım evleniyor 10 gün sonra,onunla beraber gelinlik provasına gittim bir kere, sıka sıka kızın cılkını çıkarttılar, en son giydiğinde zor sığmış içine.. İyi,tamam kalıplı dursun da, son zamanlarda ne zaman bir gelin görsem göğüs kısmının kalıp gibi duracak yerleri memelere batıyor, iç gıcıklayıcı acınası bir durum çıkıyor daha çok,gözümüze hoş görünmekten öte bir hal alıyor..


Şimdi arkadaşımın resmini kullanmayacağım tabii burda;ama görsel aradığımda kullanılan mankenlerde düzgün durduğu için çok benzer bir şey bulamadım.. Şöyle bir örnekle açıklim,


Şu ip kısımlarının sert ve göğse girmiş olduğunu düşünün tam anlamıyla o anlatmak istediğim..
Bir de bu kızımızda ve son Golden Globe ödüllerinde  Mariah Carey' de olduğu gibi
"memeleri karşındakinin gözüne "sokma var..




Dekolte dediğin bana göre hoş olması için tamamını açacak iken vazgeçmiş bir görüntü vermek değil..

Neyse, niye taktım bu kadar biliyor musun okuyucu, kadın program boyunca 100 kere düzeltmiştir de ondan,laf açılmışken öbürleri de aklıma geldi:)
Bu konu da burada bitti..

J.

5 yorum:

lale kunt dedi ki...

sanki bi tek onlarda var meme. dünya nüfusunun yarısı kadın, hepimizde de var yani niye açıyosun anlamıyorum ki.
çok sinir olduğum ve şırpıntı bulduğum bir görüntü açıkçası, bknz. mariah c.

nilo dedi ki...

Katılıyorum şekerim! Sürekli düzelteceksen hem kendine hem bize rahat vermeyeceksen giyme yahu!

Adsız dedi ki...

Çok haklısın,katılıyorum sana.
Dekolte doğru şekilde kullanıldığı zaman hoş oluyor abartıldığı zaman göz zevkini bozuyor.

Unknown dedi ki...

hhahah bnde sevmiyorum bu tarz dekolteleri karşımdakinin göğsü agzıma gircek gbi :)

JuVeNiL dedi ki...

o değil de,geçen gün friend feed'de yazmıştım golden globe'tan sonra mariah carey'nin dekoltesini, cevaben aklı küçük bir insan "senin bir problemin var herhalde" yazdı.. evet,problemi olmayan tarflarımızı açıp sokağa göstermemiz, geri kalanlarımız da problemli yerlerimizi kapatıyoruz.. kapanmakla ilgili başka yere doğru götürüceğim;ama siz anlamışsınızdır:)

Related Posts with Thumbnails