4 Eylül 2009 Cuma

Salsa.. its as easy as 1,2,3&5,6,7





Salsa kursuna gittiğimi (şu anda değil;ama birbirimize ayak uydurduğumuz ve beraber dans ettiğimiz ,onun da askerlik dolayısı ile ara verdiği kursa beraber sahnelere geri dönmek için daha dün konuştuğumuz sevgili D ile yine,yeni,yeniden olacak,inşallah) daha önce söylemiştim.
Şimdi size çömezlerin ilk gecesinden bahsedeceğim:)
Öğrenmeye başladık güzelce bu işi biz, temel figürlerin yanı sıra,havalı figürleri de ekledik biraz çalışsak olcak yani, mükemmel latin gecelerine de gitmek istiyoruz..İşte tek sorun, süper dans edenleri görünce, kalkasınız gelmiyor:D
Napalım,napalım.. Yılbaşı gecesi Sp'nin evindeydik.. Birden salsa night oldu yılbaşı gecesi, videoları koysam buraya siz çok gülersiniz;ama benim için yarın nasıl bilirdiniz okutur imam:):):)
Yılbaşı gecesi baya ısındık olaya,dedik tamamdır,hazırız, en azından bir kenarda köşede gönlümüzce eğlenir ve birşeyler içeriz.
Gittik yazın gidip bildiğimiz oldukça güzel olan bir mekana, dedik bu akşam var mı salsa gecesi,dediler var oturun..Oturduk.. Anam kimse yok.. 1-2 grup var, onlar da hoca filan.. Biz kalkamıyoruz .. Yanımızda böylr 45-50 yaşlarında bir çift oturuyor, bizimkilerden biri biz çok iyi dans ediyormuşuz gibi "aa fosiilerr kalktı,baksana "dedi, tam bu laf bitti o fosiller bir figürler yapmaya başladı, bize buzdolabı kapağı oldu :D
Hatta o fosilden erkek olanı,bizim gruptan bir arkadaşı kaldırdı, baktılar gruba dışardan erkekler kaynamaya-hatta bayanlar geldi bizimkileri kaldırmaya ;ama yüz veren olmadı -
başladılar bizim erkekler de bizi kaldırmaya, biz de açıldık sonradan kenardan kenardan.. :D
Şunu söylemeliyim, bu dans gecelerinde öyle asılmaca,edilmece olmuyor, geliyorlar daha tecrübeliler dans etmek isteyip istemediğinizi söylüyorlar, oldukça zevkli..

Bir de şu sevgilimcimi ikna etsem tam süper olcak:) Tavsiye ederim.. Gidin,deneyin.Müthiş bir hobi ve sosyalleşme olayı latin dansları..

Sevgiler,J.

5 yorum:

Gizem. dedi ki...

juvecim ben şu müziği dinlerken bilmememe rağmen kalça hareketlerinden başladım bile:) insanın içini bir garip ediyor bu;sevgiliyi ikna etmek zor olacak ama dur bakalım...

JuVeNiL dedi ki...

çok kolay pamukcum çok kolay.. 1,2,3&5,6,7:D

nilo dedi ki...

Salsa demen akan sular duruyo... 1 yıllık kurstan sonra tam ortalığın tozunu atırıyorken ara vermek orunda kaldım ve çoook özlüyorum:)) kesinlikle yapın süper keyifli;)

JuVeNiL dedi ki...

nilo, bırakma devam devam :) denizcim biraz aklı başına gelse diye beklersen kardeşi gelcek ben biliyorum sonra..

JuVeNiL dedi ki...

nilo, bırakma devam devam :) denizcim biraz aklı başına gelse diye beklersen kardeşi gelcek ben biliyorum sonra..

Related Posts with Thumbnails