9 Ağustos 2009 Pazar

Dipnot!

*Bu sigara yasağı geldi ya,aman bir mutluyum,bir mutluyum.. Ohhh mis gibi oturuyorum,saçım,başım,yeni yıkayıp ütülediğim kıyafetlerim sigara kokmuyor..
Annem bir sigara tiryakisi, arkadaşlarıyla beraber şu anda yaz olduğu için buldukları açık havayı sigara içilebilir alana çeviriyorlar,her sigara tiryakisi gibi.. En merak ettiğim 1.5 ay sonra ne olacak:) Çok merak ediyor ve bu merakımla ahanda burda bekliyorum..

*Bu sigara yasağı geldi ya,(hehehe aynısını yazıyorum sandın di miiii,çakaalll:)) böyle bakıyorum, hele kadıköy barlar sokağında,bütün barlar,kafeler,bolulu hasan usta dahil-ki kendisi aşmış kendini,operanın önüne koymuş masa sandalyeyi- bir hoşuma gitti.. Herkes sokakta oturuyor, dedim keşke önceden koysaydınız,ne güzel kaynaştık:)

*Tavsiye ediyorum; kadıköy'de "ciğerci hulusi".. İski'yi geçince kıvrılıyorsunuz sağa Alkım'a doğru,sağda.. Allahım bir çöp şiş bu kadar mı güzel olur.. Sevgilim iyi ki götürdün beni .. Servis muhteşem, Sadece ciğer değil ,ben de ciğer yemedim normal şiş yedim.. Lavaş,közlenmiş domates,biber,soğan,ince kıyılmış kırmızı biberli soğan,acılı ezme..Bunlar standart siz söylemeden geliyor,siz söylemeden bittikçe yenileniyor..Bu güzel ziyafet için sevgilime hepinizin huzurunda teşekkür eder, saygılarımı sunarım:)

*3G görüntülü konuşma.. Şimdi efendim telefonum içerdeydi, zırıl zırıl çalıyor son anda yetiştim, telefona kim arıyor diye bakamadım bile,zart görüntülü görüşmeymiş..Kamera açıldı.. E şimdi müsait zaman var,müsait olmadık zaman var evde:D pijamalımıyım, bornozla mı oturuyorum sıcak zaten hava atletle mi oturuyorum.. Neymiş efendim,ilk başta ilk ton değişik çalıyomuşşş.. E duymadım.. Neymiş küçük bir simge çıkıyormuş.. E görmedim:D 5 saat inceleme mi yapıp açıcam bu teli ben... Benden size tavsiye..Telefonunuzu dikkatli açın.. :D He şu da var,biri buluşmaya çağırdı,eskiden tamam tamam yoldayım gibi bir uydurma şansı vardı (bakar mısınız yalanın naifliğine) şimdi cart görüntülü konuşma karşı taraf "e hani yoldaydın,daha pijamaların üstünde len" demez mi adama.. :D Bak diikkat diyorum:D

Juve'nin kısa dipnotları şimdilik bu kadar.. Öpüyorum..

2 yorum:

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

heheh tlf.um 3G uyumlu değil neyseki :D

yalnız kadıköy'deki gizli mekanımızı afişe etmişsin :P ciğeri de mükemmeldir, bayılırım, tavsiye ederim :D

JuVeNiL dedi ki...

Marjo on Makeup Frenzy (bu nasıl nick ayol:)) gizlisi mizlisi kalmadı artık hulusi'ye bekliyorum herkesi:D

Related Posts with Thumbnails