20 Ağustos 2009 Perşembe

Dipnot

* Bugün yaşlı,küpeli, bandanalı, müşterisine su ikram eden bir taksi şoförü gördüm.. Şaşırdım kaldım.. İstanbulda.. O takside olmayı çok isterdim, nasıl bir insan acaba diye hep düşüncem:D

*Şimdi şöyle, benim kuaför,pedikür..vs çok işim olmaz,yani ben en aza indiriyorum; çünkü rahatsız bir yer, beklentilerinizi karşılayamıyorlar, siz başka söylüyorsunuz onlar başka anlıyorlar, bugün mecburen gittim, mecburiyetimi yakında anlarsınız:)
pedikür yaptırıyorum, erkekler siz de okuyun!! Çok enteresan bir hikaye , pedikürle ilgili kadınsal bir mevzu yazmıcam ki öyle şeyler yazmıyorum genellikle..
Karşımdaki hanımda bir elbise giymiş pedikür yaptırıyor, herhangi bir eteğini toplama, bi destur ihtiyacı hissetmiyor.. Heryer meydanda .. Alla alla!!! Şimdi rahatlığın sebebi nedir, hem cins olmamız mı? "amaaan yay gitsin onunda var.. " Hiç adap,izan yok .. Karşında insan iş yapıyor ,sen de ona açıp bir tarafını gösteriyorsun,e süper..

*Blogları inceliyorum da, ağzı bozuk olunca, açık seçik olunca samimi mi olunuyor? Şimdi bir arkadaşım var komple tarzı bu onu bunun dışında tutuyorum ;çünkü açık ve net daha blogun başlığından bile olayı.. Özellikle hanımlar yatak hikayelerini anlatıp bir taraftan da işte ben üstdüzey yöneticiyim aslında; ama bir de benim bu yanım var mı demeye çalışıyorlar.. Yani bu "içim de bir terbiyesiz kadın yaşıyor aslında benim" mesajı mıdır nedir.. He dersin ki okuma geç..
Ondan bahsetmiyorum ben, olayımız, olayları ne onu anlamıyorum? Neyi, kime ispat ediyorlar, çok fazla sex and the city seyredip etkisinde kalmış gelişmemiş kişilikler midir nedir..
Neyse ... Ben kaçar..

Sevgilerimle, J.

4 yorum:

beetlejuice dedi ki...

Aaa ben hiç rastgelmedim o tür bloglara. Fazla masum, adını, kimliğini açıklamayan bloglarda takılıyormuşum demek ki:)

JuVeNiL dedi ki...

aman hiç bakma ztn beterböceğim, noluyo ya? nerde yaşıyorum ki ben oluyosun:)

mademoiselle dedi ki...

kuaförleri biraz da bu yüzden sevmiyorum full kadınların olduğu bir ortamda çok daha cıvıma olabiliyor.

JuVeNiL dedi ki...

doğru söledin zardan kadın, hele kuaförlerle kadınların diyaloglarına ayrı bir yazı yazmak lazım, bu yakın davranışlarını anlayamıyorum, canımlı cicimli şekerimli sözleri anlayamıyorum..
Sen işini yap,benim dediğim gibi yap, ellerin çalışsın yeter..

Related Posts with Thumbnails