2 Ağustos 2009 Pazar

House!....


House,house,house.... Daha yeni promosuyla ilgili yazımı yazalı çok kısa bir süre oldu..Biliyorum...Ama onlarda yeni promoyu patlatmasaydı canımmmm.. Neler olacak çok merak içindeyim,bu arada arka fonda 2 promodur çalan müziğe bayıldım, benim gibi merak edenler için geliyor... Elbow;"grounds for divorce"
House delileri,benim gibi promolarla idare edin..Az kaldı....

8 yorum:

nilo dedi ki...

Yaaaa!!! Çoook merak içinde bekliyorum! Seviyorum ben bu doktoru ya? Acaba nasıl olucak akıl hastanesindee? Alem adam ya:D A bu arada şarkıyı bende sevdim;)

JuVeNiL dedi ki...

bu dizi bitmemeli,bitince çok üzüleceğim... hugh laurie bazen rol yapmıyor,geçrekten de dr.house bir karakter değil de gerçekten böyle bir doktor varmış hissine kapılıyorum:)

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
JuVeNiL dedi ki...

hiç alakasız bir yorum vardı;ama cevabı için mailimi ekledim profilime dönüp bakarsan misafir:)

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

nasıl olacak bakalım merakla bekliyorum ben de. şarkıyı ben de sevdim ben dee :))

Adsız dedi ki...

ah ya ! son 2 sezonu 2 haftada bitirmiş biri olarak bekleyemiyorum. Sabredemiyorum. ve bu sezon son diye biliyorum. o yüzden bi burukluk, bi kararsızlık. izlerken '' bitmesin, bitmesin '' diye sayıklarım herhalde ((: ah House! muhteşem beyin !

JuVeNiL dedi ki...

bitmez bence..bitmeyecek..bitmesin..pls:)

Adsız dedi ki...

ekşide okudum sanırım. 6.sezon son diyorlardı. Ama umarım yanılıyorumdur. (: yanılmış olmayı hiç bu kadar istememişimdir herhalde .p

Related Posts with Thumbnails