2 Ağustos 2009 Pazar

JuVe Olay Yeri: Düğünler 2009 yaz:)



Yaz geldi,yaşımda büyüdüğünden sanırım,arkadaşlarım,tanıdıklarım bol bol evlenme patlaması yaşıyor, ben düğünlerden,kalabalıklardan fazla hoşlanmadığımdan dolayı çok yakın olduklarıma katılabiliyorum;ama daha fazlasına katılsam neler neler duyacağım blmiyorum....


Şimdi size ağlanacak hallerine güldüğümüz gelin ve damatların hallerini anlatacağım.. En çok güldüğümüzü ve en kötü şeyin başına geldiğini en sona bırakıyorum..


İlk gelin ve damadımızın başına gelenler çok da kötü değildi,daha öncede bahsettiğim gibi mekan çok güzeldi-resim onların mekanına ait- çok hoş bir mekanda,çok nezih bir ortamda oldu..Temmuz'un son gününde ,pasta kesildikten hemen sonra yağmurun azizliğine uğradıklarından dolayı düğün bitmek zorunda kaldı.. Sağanak yağmur altında dans ettik deniz kenarında görünüm çok güzeldi.. Dediğim gibi diğerlerinin yanında bu romatik-komedi tadında bitti diyebiliriz..


Hemen dün katıldığım düğünde, biz gelin ve damatla karşılaşmadan önce,dilenciler, tinerciler, çocuklar arabanın camını kırıp para istemişler,hemen olay yerinde ki polise söylediklerinde "polisi arayın"demiş polis.. Evet,yanlış okumuyorsunuz.. Polis,polisi arayın demiş..


Burada bitmiyor gelin ve damadın başına gelenler.. Daha ilk danslarını etmek için merdivenlerden aşağı inip salona geldiklerinde, tavanı cam kaplı mekanda konfeti dolu kutuyu patlatan arkadaş, camların gelin ve damadın başına geçmesine sebep oldu..Çok şükür ki özellkle damadın başına geçmesine rağmen, nasıl olduysa sadece ceketi paralandı biraz o kadar.. Bitti mi?


Bitmedi.. Pasta kesmek için mekanın terasına çıktığımızda, şu yerden alevler çıkan ateş topu zımbırtılardan vardı,damadın ve gelinin iki yanında.. Gelinin saçı yandı... Korkmayın,az yandı...Dedik artık nazar,kötü elektrik,gözü kalanlar, vs. hepsinin acısı çıktı herhalde..


Ve geldik son bombaya.. Gelin ve damat kişisi balaylarında italyaya tur ayarlamışlardır.. Gelin güzelce pasaporttan geçer,sıra damada gelir.. Damat geçemez..Kocaman bir "geçemez" işareti ile karşılanırlar..Çıkışı yapılan gelinin çıkışı iptal edilir , nezarethaneye alınırlar... Tüm bunların sebebi damadın pasaportunu kaybetmesi,daha osnra bulması,uzatması;fakat pasaportun kayıp ilanını kaldırmamaları..Uçak kaçıuor,gidiyor tabii.."Biz balayına gidecektik" diyince sizinde içnizin eridiği gibi,görevlilerin de içi eriyor,1 gün sonra da olsa etraftakilerin de yardımıyla bilet ayarlanarak,karakolda şansları yaver giderek italya turlarına ,balaylarına yetişrebiliyorlar..


İşte size benim "güleriz ağlanacak halimize" gelin-damat,düğün hikayelerim...


2 yorum:

nilo dedi ki...

Ay inanmıyorum yaaa:D Şaka mı bu? İnşallah balayında başlarına kötü bişeyler gelmez:S

JuVeNiL dedi ki...

yok balaylarını yapmışlar,geri geldiler,çok güzel geçmiş;ama öyle bir içlerne işlemiş ki,sorduk nasıl geçti diye..Şimdi size bir şey anlatıcaz ve ilk defa size anlatıyoruz diye başladılar anlatmaya:)şaşırdık kaldık..

Related Posts with Thumbnails