22 Ağustos 2009 Cumartesi

JuVe'den...


Yazacak o kadar çok şeyim var ki ; ama en güzelini en sona saklıyorum,yarın tatile çıkıyorum pazartesi yazarım sanırım, kıyı kenarından..

Bu blog o kadar güzel oldu ki,bir sürü güzel insan tanıma fırsatı buldum kısa sürede.. Her geçen gün 1 kişi daha izleyince beni, mutlu oluyorum, beni okumayı seven,benim gibi düşünen insanları gördükçe-çok kısa bir süre olmasına rağmen-..


Bu aralar o kadar yoğun,stresli ve heyecanlı bir dönemdi ki,bu arada beni kıskacına alan bir oyundan bahsedeceğim size.. Nasıl becerdi bilmiyorum ki ben bitkilerle uğraşmaya tövbe etmişken okulumda,bana bitkileri sevdirdi..

"farmville" bahsettiğim oyun,tarlanızda mahsül yetiştiriyosunuz, bekliyorsunuz olsun diye bir heyecan,yalnız mahsüller nasıl oluyorsa susuz oluyor:):) Ben facebook üzerinden oynuyorum,bilmiyorum başka türlü oynanıyor mu.. Bunu paylaşmak istedim sizlerle..


Sonracıma..okul açılmadan bir tatil yapacağım ufak kaçamak, ordan da buraya yetmeyi planlıyorum;çünkü sakin sessiz bir tail olacak, filmler,kitaplarım,dizilerim de benimle beraber geliyor:)


Görüşmek üzere.. J.

5 yorum:

Gizem. dedi ki...

juve git dinlen iyice keyfini çıkar;hatta artık bıkacak noktaya gel sonrada dön yazılarını da eksik etme:)

beetlejuice dedi ki...

Juveeee, iyi tatiller canım. Benim için de dinlen, çok ihtiyacım var çoook.

lale kunt dedi ki...

ooh ne güzel iyi tatiller :) dönünce okunmuş kitaplardan önerileri bekliyorumm

JuVeNiL dedi ki...

pammmukcum, taaatilden dönünce pammuk pammuk olup döncem umarım:) şimdi ibliyorum ilk gidince hemen dönmek isteyeceğim, evimi özleyeceğim..sonra da dönmek istemem;ama eve dönünce içimi bir huzur kaplıyor ne yalan sölim:) keyfini çıkarıcam hepini için..

beettlee, senin için de dinlenicem canımm , öööle erkenden yaparsan tatilini şimdiden bıkkınlıklar gelmiştir eminim;bol bol resim çekeceğim sizi de tatiel gitmiş ,oraları gezmiş gibi bir havaya sokacağım:)

uyuzcadım, bal'a dikkat et olur mu:) kaç gündür gülüyorum aklıma geldikçe.. gidip hepiniz için dinlenip, kitaplar okuyup döneceğim..
xoxo

IG Feno dedi ki...

bi ara oynayayım dedim baktım beceremicem bıraktım, gerçi bunu günlük hayatta da oynuyorum :D

Related Posts with Thumbnails