1 Ağustos 2009 Cumartesi

Np4Us Komedyası ya da hayalleri..


Bu yazıyı yazıyorum;ama okuyunca gülecek benden başka 2 kişi tanıyorum,o da benimle birlikte bundan 5-6 yıl önce bana hayal ve iş ortaklığı yapan en yakın arkadaşım ve kardeşidir..:D

Bu yazıyı onlara ithaf ediyorum..

Herkesin hayalleri vardır işleriyle ilgili, küçük bir kafe işletmek,evcil hayvan dükkanı sahibi olmak,organizasyon işleriyle uğraşmak,küçücük bir dükkanda antikalarla uğraşmak ya da ev yemekleri satmak.. Biz bundan 5-6 yıl önce kurduğumuz hayalin gerçekleşmesini ve gerçekleşirken de başka insanların hayallerini gerçekleştirmeyi istedik..

Şimdi burdan yazıyorum;artık fikir çalınırsa da yapacak bir şey yok bunca seneden sonra:DBir gün bu hayalleri gerçekleştirirsek de biz de fikir çok..Çok daha güzelini yapabiliriz,inanıyorum..

Yapacağımız şey şuydu ; birisi gelecekti,örneğin evlenme teklif edecekti bize hayallerini anlatacaktı,bir doğumgünü süprizi hazırlanacaktı,biz hayalleri gerçeğe dönüştürecektik..

Sabah daha kapıdan çıkınca birisi elinize bir not tutuşturup,kaçacaktı,sonra biraz ötede ellerinde balonlar bir palyaço başka bir not ve balonları bırakacaktı.adım adım süprize yaklaşacaktınız ve unutulmaz anılarınız olacaktı... Çok kafa yorduk,hatta arkadaşımın babasının şirketi üstünden başlayıp genişleyecektik,web sitesi hazırlıkları bile başladı...Sonra sermaye eksikliğinden yarı yolda kaldık... Şirketimizin adı da hayalleri gerçeğe dönüştürmekte üstümüze olmayacağını belirtir bir şekilde "No Problem for us" anlamında "Np4Us"dı.. aaaahh ah...Yüzünde ki gülümsemeyi görüyorum Aslı'cım..

Bunu neden mi yazıyorum...Dün öyle bir düğüne gittim ki-düğünle ilgili değil ama düğün yeri ile ilgili biraz daha araştırma yaptıktan sonra onla ilgili bir yazı yazacağım-bu düğünü organize etsek etsek ancak biz edebilirdik dedim.. Bir romantik-komedi filmi hollywood yapımıydı;fakat İstanbul'da geçiyordu sanki...

Yaş geçtikçe hayallerimizle,gerçekler çatışıyor sanırım;ama hayal kurmakta insan beynini pesimistlikten kurtarıp sağlıklı tutabilen en önemli etken bence..

Şimdi başka hayallerimiz var;yılmak yok.. Er ya da geç,hepsi ya da birazı mutlaka gerçek olacak..

Biliyorum...

4 yorum:

nilo dedi ki...

Juve, bayıldım harika bir fikir!! Vazgeçme sakın, müthiş güzel bir hayal... Hayatına tüm kalbinle çağır o seni er yada geç bulur canım...

JuVeNiL dedi ki...

bu çağırma olayına ben de olumlu bakıyorum, negatif şeyleri düşünmemek tüm olumlu şeyleri de tüm kalbimizle istersek,bizim için de gerçekten güzellikleri getirecekse bir yerde buluruz birbirimizi.. teşekkürler nilocum:)

Stil Direktoru dedi ki...

Bravo size! Reiki yapan biri olarak her daim pozitif olan, imgeleme yapan insanları takdir ederim. Siz ne enerjisini çağırırsanız yaşam size onu sunar. Sevgiler

JuVeNiL dedi ki...

stil direktörü,öncelikle siteme hoşgeldin.. :)
Negatifliği süpüren, pozitif enerjiyi çağıran herşeye açığım,insan beyni neyi çağırırsa onu getirir hayatına...

Related Posts with Thumbnails