10 Temmuz 2009 Cuma

JuVe Olay Yeri: oyun oynayalım...










Ben bilgisayarda oyun oynamayı çok severim, tomb raider,commandos gibi oyunları boş zamanlarımda oynarım, bir de özellikle yoğun ders çalıştığım dönemlerde bilgilerin yerleşmesi için beynime zaman verdiğim zamanlarda dinlenmek için oynadığım "arcade" tarzı, boş zamanlarınızı geçirebileceğiniz hem de çeşitli meslekleri deneyebileceğiniz çok keyifli oyunları oynarım..
İsterseniz bir emlakçı olursunuz,isterseniz bir restaurant işletmecisi,bir garson,bir spa işletebilirsiniz,mutfakta aşçılık yapabilir hatta düğün organizatörü olabilirsiniz.. Abartmıyorum, evcil hayvan satıcılığı bile yapabilirsiniz:)
wedding dash, dinner dash,Sally's spa, pet sop hop, hell's kitchen, build-a-lot,Jojo's fashion bu oyunlardan sadece birkaçı..
Bu oyunlarda hiç düşünmediğiniz bir alanda kariyer basamaklarını tırmanırken ya da ileride kurmayı düşündüğünüz bir kafenin işletmeciliğini şimdi bir oyunda tadarken ne kadar zevk alacağınıza inanmayacaksınız..Deneyin,kafanızı dinlendirmeniz için birebir olan ve çok basit şekilde oynanan bu oyunları; http://www.playfirst.com/ dan takip edebilir ve de çok ayıp biliyorum ama tamamını (trail mod değil) http://www.2baksa.net/ adresinden indirebilirsiniz... Deneyin,pişman olmayacaksınız...





Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails