10 Temmuz 2009 Cuma

JuVe Olay Yeri: kitap tavsiye "James Patterson"













James Patterson, Patricia Cornwell'den sonra (sonra ona da bir köşe ayıracağım) en çok ;
sevdiğim gerilim,macera yazarlarındandır.. Kendisinin hemen her kitabını okumuşumdur; fakat en sevdiğim kitap serisi "kadınlar klübü" olarak adlandırdığı şu ana kadar 6 sı türkçeye çevrilmiş 8 kitaptan oluşan , ana karakterin başarılı bir dedektifi oluşturduğu, bir gazeteci,bir doktor ve bir avukattan oluşan yan karakterle süslendirdiği , elinize aldığınızda bırakması mümkün olmayan, sadece macera olarak değil, bu meslek gruplarına dair de bir çok şeyi öğrendiğiniz kitap serisidir..
"İlk ölüm","2.şans","3.derece","4 temmuz","5.atlı","6.hedef" olarak çevrilen kitaplarını,eğer siz de gerilim-macera türü kitapların müdavimiyseniz gözünüz kapalı almanızı tavsiye ederim..










3 yorum:

Habo dedi ki...

Sevgili Juve, gerilim ve macera türü seviyorsan ŞİDDETLE Jean Christophe Grange ve serisini öneririm...
şeytan Yemini, Siyah Kan, Leyleklerin Uçuşu, Taş meclisi, kurtlar imparatorluğu soluksuz okuduğum romanları

JuVeNiL dedi ki...

:)tavsiye için çook teşekkür ederim.. şeytan yemini ve siyah kan dışında hepsini okudum.. ona da ayrı bir bölüm yazıcam son 2 kitabı da bitirince.. Bu arada melekler ve şeytanları sinemada seyretmediyseniz mutlaka seyrediniz..;)

Habo dedi ki...

Pazar akşamı izledik canım :)) kitabını da çok severek okumuştum filmini de beğendim Tom Hanks' e yapılan tüm eleştirilere rağmen fena değildi biraz feminen görünmesine rağmen :))Siyah Kan romanını şiddetle tavsiye ediyorum...
Onunla ilgili çok güzel de bir anım var okuduktan sonra detay yaparım :)

Related Posts with Thumbnails