14 Temmuz 2009 Salı

JuVe Olay Yeri: "Takip edilesi internet siteleri vol:1."

İnternette çok vakit geçiren biri olarak, çok geniş bir yelpazaye hakim olmasam da internet sitelerinden enteresan,işe yarar olanları takip etmeye çalışıyorum...Bunlardan bazıları hayranı olduğum bir sanatçının internet sitesi,bazıları bayanlara özel elbise,odur budur sitesi, bazıları bilgisayar oyunları ile ilgili, bazıları internette vakit geçirmek için takılınan siteler , bazıları da okuyup eğlenmek bağımlısı olmak için oluşmuş, -bu kullandığım son bazıları:)-bazıları da efendim diyelim işte internetten dizi çektiniz türkçesini bulamıyorsunuz ya da vaktiniz yok indirmeden hemen seyretmek istiyorsunuz işte bunları nerden bulabileceğinizi önereceğim siteler olacak...

  • http://www.diziport.com/ ..... işte dizi seyredeceksiniz , indirecek vaktiniz yok buyrun tıklayın efendim.. alt yazısı filan içinde
  • http://www.pcinema.org/ .... burası indirmeden film seyretmek için birebir;fakat görüntü kalitesi oldukça düşük .Ben bu siteyi filme tabiri caize bir baştan bir kıçtan bakarak değer mi değmez mi seyretmeye kararını vermek için bakıyorum
  • http://www.imdb.com/... efenim bilmeyeniniz yoktur.. ama bakın kim kaç puan almıştır filmlerde
  • hangi oyuncu nerde oynayacak..
  • http://www.cizbakalim.com/ efendim kelimeleri çizerek anlatıyorsunuz odadakiler bilmeye çalışıyor, ya da onlar anlatıyor siz bilmeye çalışıyorsunuz oynaması çok zevkli bir oyun..
  • http://www.redkaraoke.com/ karaoke yapmak için uzaklara gitmeye gerek yok, kendi evinizde kendi kendinize eğlenebilir ya da arkadaşlarınızla evinizde karaoke partileri yapabilirsiniz( niye eve bu kadar taktım bilmiyorum, ofiste ya da bahçede değil.. evde!)
  • http://www.divxplanet.com/ film,dizi ne kadar türkçe altyazı ararsanız hepsi burda
  • http://www.merlininkazani.com/ merlinin kazanı kaynar durur, ona bakmadan oyun alınmaz,oyun kaç puan almış,artıları neler,eksileri neler,hangi özellikleri ister , hangi platformlarda oynayabilirsiniz, beklediğiniz oyun ne zaman piyasada olacak hepsi burada...
  • http://www.elfe.com.tr/ efendim nerde güzel etekler,elbiseler diyorsanız işte burda.. indirimleri de çok uygun ..
  • http://www.limango.com.tr/ , http://www.markafoni.com/ ikisi de aynı mantıkla çalışan belli süreler için beğenilen markaların belli sayıdaki indirimli ürünlerini satıyorlar.. Yalnız bu sitelere üye olmak için davetiye gönderilmiş olmanız gerekiyor.. İsterseniz ben gönderirim mail atın:D
  • http://www.jigzone.com/ bilgisayarda puzzle yapmak istiyorsanız jigzone tam size göre!
  • http://www.oyunus.com/ ben scrabble oynamayı çok seviyorum, türkçe scrabble oynayableceğiniz yegane site , sadece scrabble değil, kelimetris,harfilo,kelime hazinesi,bulmaca,vb. oyunlar oynamak mümkün.
  • http://www.tish-o.com.tr/ en sevdiğim internet sitelerinden biri.. 2 yıldır takip ediyorum, çok güzel t-shirtlerin yanı sıra artık bir sürü aksesuar da tasarlayabiliyorsunuz...
  • http://www.theknot.com/ evlenecek kızlar,anneleri.. Müjde!:D burda çok ünlü modacıların hemen her türlü gelinliklerini bulabilirsiniz, ayrıca evlenecek çiftler buradan ajandaya girip bütün planlarını yapabilirler.. güzel bir site..
  • http://sozluk.sourtimes.org/ o bir fenomen. en sevdiğim internet sitesi,açılış sayfam... ekşisözlük ü takip edin..ettirin:)
  • http://www.uzmantv.com/ işte derler ya "uzmanına sormak lazım" burda sormuşlar.. bütününü de dinlemek zorunda değilsiniz konuşmanın.. Sorular gözüküyor tek tek,neyi merak ediyorsanız üzerine 1 tık yeter;)
  • http://www.keyshowroom.com/ bu intersitesinde marshall boyanın katkılarıyla,efendim şu odaya şu boyayı sürsek nasıl olur, böyle yapsak nasıl gider sorularına online cevap bulup,yerinizden kalkmadan dekorasyonu zevkli hale getirerek evinizde çayınızı yudumlayarak(bak gene evde... ben hep evdeyim ya ondan kaynaklanıyor) güzelce boya beğenmek,tasarım yapmak,tasarım seçmek gibi işleri yapabilirsiniz..deneyin,zarar gelmez..:)
  • http://www.klock.com.tr/ el yapımı çok güzel saatler.. ister sadece sanatsal olarak bakın,ister hediye götürün,isterseniz evinize alın...
  • http://www.istanbulmodern.org/ kabataşta muhteşem sergiler ayağımıza getiren "istanbulmodern" i size biraz daha yakınlaştırmak istedim..
  • http://www.peramuzesi.org.tr/ ve istanbul modern ' den bahsetmişken pera müzesini es geçmek olmaz..lütfen takip edin..İstanbul modern perşembe günleri ücretsiz,diğer günler öğrenciler 3lira yetişkinler 7 lira..
  • http://www.studinommo.com/ işte en sevdiğim duvar kağıdı sitesi..Daha böyle koçtaşlara,ikealara düşmemişken bu sitede özel tasarımlara bayılmış mutlaka yaptırmalıyım demiştim ,en beğendiğim tasarımlardan birini annem kapımıza çizdi.. bir gün gösteririm:)

şimdilik benden bu kadar...bunlarla oyalanın gerisi de gelecek.bu daha volume 1:D

2 yorum:

Dezinho dedi ki...

Ben de naçizane bir ek yapmak istiyorum, site değilde Mozilla Firefox'un bir eklentisi olan Stumbleupon ile ilgili. Efendim ilgi alanlarınıza göre size değişik daha önce hiç görmediğiniz siteler bulan bu uygulama, süper vakit geçirmenizi sağlıyor. Mozilla'nın Araçlar menüsünden Eklentileri seçip Eklenti indirden Stumbleupon aratarak saniyeler içinde Mozillaya ekleyebilirsiniz.

JuVeNiL dedi ki...

teşekkürler denzinhocum..ne demek eklenti de olur site de olur ek de olur... :)

Related Posts with Thumbnails