7 Temmuz 2009 Salı

JuVe Olay Yeri : Yeni hobim "PuZzLe"





Küçükken bir tane puzzle'ım vardı, onun dışında -pek sabırlı olmadığımdan dolayı sanırım- çok istemiş olsam da şimdiye dek gidip gidip niyetlenip seçsem de puzzle almamıştım.. İlk doğumgünümde sevgilimcim bana gaudi'nin heykelinin bulunduğu bir puzzle yapmıştı ki kendisi çok sabırlıdır,pitik pitik yapmıştı bana.. o yine beğendi ,puzzle aldı yapalım diye - ama insan gidip en kazığını alırsa içinden pek yapmak gelmiyor, oturup da sabır ölçüsü gibi Dali'nin tek renk tablosunun puzzle'ını nasıl yapayım ben- olmadı... Sonra beni kandırmanın bir yolunu buldu, gitti iki tane kediş olan , renkleri çok güzel 3000 parça puzzle aldı, ona ben pek katkıda bulunamıyorum;çünkü 3000 parçayı koyacak yer olmadıgı için evde o onda duruyor;genelde kendisi yapıyor..Yaz geldi,sıcakta devamlı kitap okunmuyor, açıkçası film olarak da çok tıkanmış buluyorum şu aralar kendimi ve film endüstrisini... Ben de ufaktan bir puzzle girişiminde bulundum:) oturdum istediğim gibi bir puzzle bulabilecek miyim diye internetten aradım.. Tam istediğim gibi bir puzzle buldum,siparişimi de verdim, eli kulağında bekliyorum... Tavsiye ederim insanın kafası dağılıyor, hem de aynı anda kitap okuyamasanız da tv de bazı şeyleri takip edebiliyorsunuz, yalnız uyarmalıyım ki bu olay çekirdek çitlemek gibi, başına oturduğunuz zaman kalkamıyorsunuz..
işte son olarak istediğiniz gibi puzzle ürünleri bulabileceğiniz bir site:

http://www.puzzlegaleri.com/

Benim gibi senelerce beklemeyin, 500lükten çok sevdiğiniz aynı renk tonlarını çok barındırmayan bir resimle başlayın,önce zorlansanız da yaptıkça hevesleniyor insan .. Ve bir not daha, yapmaya başlayınca "bu buranın ya neden olmuyor!" demeyin, olunca pıt diye oturuyor parçalar,inatlaşmayın:):):)

4 yorum:

nilo dedi ki...

Canım süper yapımşsın:D
Eskinin -Deniz'den sonra zor artık;)- sıkı puzzle'cılarından olarak tavsiyem ayakkabı kıtuları kullanman, hem yer olarak kazandırıyorlar hem de renklere göre yerleştirince içerilerinden bulmak daha kolay oluyor:D

JuVeNiL dedi ki...

tavsiyeler için teşekkür ederim.. deniz'de büyüsün ilk puzzle ı benden:)
çok özledim küçük canavarı:)

rejjep dedi ki...

puff .. 3 paragraflık yorum yazmıştım konuyla alakalı ama artık yıldımmm .. sırf yorum yazabilmek için blog açtım kendime yaa o kadar isim düşün yok olmadı sil tekrar yaz vs daha doğrusu yazdığım yorumu yollayabilmek için ama kaydetme özelliği olmadığın dan bu girişimim de sonuçlanmadı ..

sayende artık bir blog um oldu :))

JuVeNiL dedi ki...

hayırlı olsun rejepcim:D

Related Posts with Thumbnails